VIVEMA

120,00 RON
în stoc
SKU
VIVEMA
STIMULEAZĂ CREȘTEREA UNUI SISTEM RADICULAR SĂNĂTOS. - SPRIJINĂ ASIMILAREA SUSTANŢELOR UTILE ÎN RIZOSFERĂ PENTRU DEZVOLTARE RADICULARĂ. - STIMUL CONSTANT PENTRU PRODUCEREA RĂDĂCINILOR SECUNDARE CARE SĂ ÎNLOCUIASCĂ RĂDĂCINILE INACTIVE. - GARANTEAZĂ DEZVOLTAREA VEGETATIVĂ CHIAR DACĂ RĂDĂCINILESUNT DETERIORATE. *VIVEMA este studiat pentru fertirigare. Se recomandă să se utilizeze pe durata întregului ciclu pentru o creştere calitativă a producţiei.

VIVEMA este un produs ce conţine compuşi care se regăsesc în mod natural, derivati din plante, capabili să actioneze la nivelul rizosferei pentru a obtine un sistem de rădacini mai eficient şi activ.

VIVEMA este un produs inovator, obţinut prin tehnologia Green Has Italia şi procesul HPP.
Produsul hrănește și întărește plantele, stimulând formarea de noi perișori absorbanți. În acest mod, sistemul radicular devine mai eficient și mai bine dezvoltat. Produsul asigură o dezvoltare rapidă și echilibrată a plantelor în special în primele faze de vegetație cum ar fi: răsărirea sau transplantatul. Produsul este recomandat să se aplice prin fertigare, pe întreaga durată a ciclului de producție pentru a contribui la creșterea producției din punct de vedere calitativ și cantitativ.

You have submitted no questions.
Ask Your Question
Lăsați un comentariu și vă vom răspunde cât mai curând posibil.
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsVIVEMA
Rating-ul dumneavoastră